+31 (0)616953901

ORGANISATIE

Gezamenlijke ambitie ontwikkelen

Samen kom je verder

Nieuwe markten, groei, andere dienstverlening. Met regelmaat is het goed om een middagje stil te staan of we nog wel de juiste dingen doen. Neem die tijd en daag elkaar uit. 

1 Situatie

We werken hard maar we nemen onvoldoende de afstand die nodig is om synergie te behouden.

3 Vraag

Hoe kunnen we een moment van rust creƫren waarbij we als team de tijd voor elkaar nemen en onze doelen herijken?

2 Complicatie

Weten we wel van elkaar hoe we er voorstaan en waar we mee bezig zijn?

4 Antwoord

Peil intern de behoefte en samen maken we een inspirerend programma dat aansluit en energie geeft!

Nieuwe inzichten in samenwerking

Management team aan boord

Iedereen uit zijn comfort zone. Spannend, geen hiĆ«rarchie. Samenwerken, elkaar begrijpen. En dat aan boord van een zeiljacht.

1 Situatie

Jonge management teams moeten elkaar leren kennen, er van elkaar op aan kunnen.

3 Vraag

Hoe kunnen we een compact programma samenstellen dat gericht is op teamontwikkeling waar we nog lang mee verder kunnen?

2 Complicatie

Druk, druk, druk. We nemen er de tijd niet voor om elkaar te leren kennen. Ongewensde patronen slijten in.

4 Antwoord

Al 10 jaar organiseer ik aan boord een programma met impact. En geef ik een versnelling aan het ontwikkelen van teamgeest, doelgerichtheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid.

AMBITIE REALISEREN 

Jezelf blijven ontwikkelen is een gezonde ambitie die past bij de snelle tijd waarin we leven. Dat geldt voor jou als individu, maar ook voor het team waarin je zit. Daarom organiseer ik ook diverse evenementen waarbij de ontwikkeling van het team centraal staat. Zoals MT aan boord.

COMPETENTIE MANAGEMENT

Goed competentiemanagement valt en staat bij heldere, haalbare en te meten ontwikkeldoelen. Het model dat ik heb ontwikkeld is specifiek afgestemd op de zakelijke dienstverlening met voor iedereen herkenbare competenties.

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN

Hoe word jij uitgedaagd in een realistisch maar toch ambitieus ontwikkelplan? Heeft je manager tijd? In een aantal korte sessies leer je een eigen POP te schrijven en met plezier te realiseren. Laat je informeren over mijn aanpak. 

BEOORDELINGSCYCLUS

Leren en belonen horen bij elkaar. Maar hoe organiseer je een goede beoordelingscyclus? Wat komt daar bij kijken en hoe moet je je voorbereiden? Voor zowel management als medewerker een mooie uitdaging. Mijn ervaring breng ik graag in. Meer weten, maak een afspraak! 

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Managers  die voor het eerst verantwoordelijk zijn voor het beoordelen van medewerkers hebben behoefte aan ondersteuning. Oefenen is in de praktijk lastig, want de medewerker heeft recht op een professionele houding van zijn/haar manager. Om die reden bied ik de mogelijkheid om samen dit soort geprekken voor te bereiden. Nieuwsgierig hoe? Bel voor een afspraak.