+31 (0)616953901

KENNIS DELEN

Voorbereiding

Neem écht 10 minuten voor jezelf om je mentaal op een klantgesprek voor te bereiden. Wie heb ik strakjes tegen over me? Wat wil ik bereiken? En hoe pak ik dat aan? Laat je niet verrassen en verras je gesprekspartner niet! Maak een inschatting van zijn/haar DISC profiel en bepaal je aanvliegroute.

Toepasbaar!

Dankzij de online voorbereiding en de korte effectieve trainingssessies halen we een hoog rendement met deze trainingen. Zo hebben we tijdens een workshop samen een lijst opgesteld wat wel werkt en wat niet bij het schrijven van een goede offerte. Heel verfrissend en inspirerend! Een hoop basisfouten worden niet meer gemaakt.

Pitchen is leuk om te leren

Elevator pitch Een kennismakingsgesprek is altijd een beetje spannend. Ondanks een goede voorbereiding voel je je soms toch overvallen door een vraag als; Wat doe jij eigenlijk? Op zo’n vraag kan je je prima voorbereiden. De handleiding in de bijlage leert je in 5 stappen antwoord te geven op die ene vraag waar je toch…
Lees meer

Communicatie begrijpen

Inzicht in je eigen communicatie stijl en die van anderen maakt het wel een stuk makkelijker. Gewoon omdat je minder gauw verrast wordt door de houding van een ander en omdat je zelf beter in staat bent hierop in te spelen. Dit inzicht krijg je met het DISC model.

Het ‘Why’ van Simon Sinek

Deze Engelstalige TED talk geeft je inzicht in de invloed van persoonlijke beweeg redenen.

Intrinsieke motivatie

Een prachtig onderzoek dat laat zien dat geld nooit een drijfveer is voor innovatie. hoe komt dat?

Online leren

Leren in je eigen tijd als het jouw uitkomt. Daarvoor log je in op www.clientscan.nl. In deze leeromgeving tref je een groot aantal online trainingen aan als voorbereiding op een trainingsdag. Je kunt er Youtube filmpjes bekijken, artikelen lezen en oefeningen maken.

Nieuwjaarsgroet

2018 was voor zeilers een bijzonder jaar met o.a. de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Het was dan ook fantastisch zoveel klanten gedurende die dagen aan boord te zien.