+31 (0)616953901

INDIVIDUEEL

Belemmerende overtuigingen, pak ze aan in het Business Café! 

Het Business Café richt zich met name op die situaties waar je in de dagelijke praktijk tegen aan loopt. Bijvoorbeeld ‘…wordt mijn kennis gezien… of …maak ik mijn tarief waar…? Hier komt mijn jarenlange ervaring van pas om je te helpen hierop een antwoord te formuleren. Zo pak je weer met zelfvertrouwen de zaken aan waar je anders omheen blijft draaien.

BUSINESS CAFÉ

Individuele ontwikkeling met een zakelijk oogmerk. Of je nu op een project zit of manager bent, het Business Café is een incompany coach model gericht op jouw individuele behoefte.

GROEIEN ALS PROFESSIONAL

Consultants, ICT specialisten, engineers en projectleiders: vroeg of laat krijgen je steeds meer klantverantwoordelijkheid. Denk aan het onderhouden van de relatie, het ondersteunen bij offertes, activiteiten waar je niet primair voor bent opgeleid. Het Business Café biedt je de kans om tijdens een sessie van een uur concreet te werken aan zaken waarin jij ondersteund wilt worden.

GROEIEN ALS MANAGER

Ook managen moet je leren door ervaring en gerichte ondersteuning. We kijken samen heel gericht naar jouw individuele behoefte. Dat kunnen gesprekstechnieken zijn, maar ook inzicht in en het toepassen van diverse management modellen, praktisch toegespitst op jouw situatie.

GROEIEN ALS SALES

Sales en targets zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Business Café voor sales is volledig gericht op het halen van die targets. We kijken naar persoonlijke effectiviteit en verkoopstrategieën. Door samen te sparren komt jouw klant tot leven. We bespreken tijdens iedere sessie heel concreet wat bijdraagt aan jouw succes.